Нашата история

Minelab е световен лидер в предоставянето на технологии за откриване на метали за потребителски, хуманитарни и военни нужди. Чрез нашата отдаденост към научноизследователска и развойна дейност и иновативен дизайн, Minelab е най-големият световен производител на ръчни металотърсачи. През последните 30 години Minelab въведе по-новаторска и практична технология, отколкото всеки от нашите конкуренти и отведе индустрията за откриване на метали до нови нива на върхови постижения. Технологичните иновации на Minelab се ръководят от физик Брус Кенди.
industries technology  Minelab banner
Minelab plexus

Къде се произвежда Minelab

От декември 2009 г., доставчикът на производствени услуги на Codan Group, Plexus Corp, американска компания, разположена в Пенанг, Малайзия, е отговорна за по-голямата част от световното производство на метални детектори на Minelab. Minelab се гордее със своята асоциация с аутсорсинг партньора си в Малайзия. Оригиналните метални детектори Minelab се произвеждат изключително от Minelab в Австралия и от Plexus Corp, USA в малайзийското съоръжение.

Ние сме близо до Вас

С производството, дистрибуцията и обслужването на клиентите в Австралия, Европа, Близкия Изток, Азия и Северна и Южна Америка Вие винаги сте сигурни, че грижата за клиентите е близо. Световната мрежа на оторизираните дилъри на Minelab е в състояние да ви даде най-актуалните знания за продукти и техники, които ще ви помогнат да подобрите успеха си в тази област. Minelab е сертифицирана по ISO 9001 компания. ISO 9001 е световен сертификат за качество, който осигурява непрекъснато усъвършенстване, за да се осигури най-високото качество на продукта за нашите клиенти.
profile
0
Години опит
0
+
Произведени модели
0
+
Доволни клиенти

НАШИТЕ КЛИЕНТИ