GPX DoubleD Coil LandingPage Transparent

10″ X 5″ DOUBLE-D COMMANDER COIL за GPX

10 x 5-инчовата Double-D има много добра дълбочина и чувствителност и е много стабилна във всички видове земя. Тъй като е двойна намотка, тя може да се използва с функцията Iron Reject и RX, което я прави мощна за реликви.

Прочети повече
GPX

11″ MONOLOOP COMMANDER COIL за GPX

Подходяща за GPX и по-стари GP и SD серия метални детектори. Бобината 11 „Monoloop е много чувствителна към малки златни късове, има впечатляваща дълбочина за по-голямо злато и покрива повече земя от 8“ Monoloop.

Прочети повече
GPX  DoubleD Coil LandingPage Transparent

11″ DOUBLE-D COMMANDER COIL за GPX

Подходяща за GPX и по-стари GP и SD серия метални детектори. 11-инчовата Double-D има голямо съчетание на стабилност, дълбочина и чувствителност и е много стабилна във всички видове земя. Тъй като е двойна намотка, тя може да се използва с функцията Iron Reject и RX, което я прави чудесна за реликви.

Прочети повече
GPX DoubleD Coil LandingPage Transparent

15″ X 12″ DOUBLE-D COMMANDER COIL за GPX

15 x 12-инчовата Double-D постига по-голяма дълбочина и покритие на земята, но не е толкова чувствителна към много малко злато в сравнение с 11-инчовата Double-D. Тъй като двойно-D бобината може да се използва с Iron Reject и RX cancel функции, това я прави отлична за дълбоко търсене на реликви.

Прочети повече
Detector Carry Bag LandingPage Transparent

CARRY BAG

Тази здрава винилова чанта осигурява удобен транспорт и за съхранение на металните детектори Minelab.

Прочети повече
profind

PRO-FIND 35 пинпойнтер Minelab

PRO-FIND 35 предлага висококачествени характеристики на pinpointer във водоустойчив корпус, проектиран за експерти с идентификатор за железен тон, регулируема чувствителност, индикация чрез звука и вибрация, както и LED фенерче. Намерете монети, пръстени и злато с бързина и точност.

Прочети повече

 

Искате да разберете цената на даден продукт, да направите поръчка или имате специфичен въпрос? Пишете ни и ние ще се свържем с Вас.

 

Изпрати заявката