Detector Carry Bag LandingPage Transparent

CARRY BAG

Тази здрава винилова чанта осигурява удобен транспорт и за съхранение на металните детектори Minelab.

Прочети повече
CTX BatteryPack LandingPage Transparent

REPLACEABLE BATTERY PACK

Забравихте да зареждате батерията си? Този пакет осигурява възможност за използване на 8 x AA клетки като алтернативен източник на енергия. * Самостоятелният комплект батерии не е водоустойчив. За да стане водоустойчив, акумулаторът трябва да бъде прикрепен към водоустойчивото уплътнение на CTX 3030.

Прочети повече
CTX BatteryPack LandingPage Transparent

LI-ION RECHARGEABLE BATTERY PACK

Резервна акумулаторна литиево-йонна батерия. Заредете чрез зарядното устройство Minelab BC 10. * Самостоятелният комплект батерии не е водоустойчив. За да стане водоустойчива, акумулаторът трябва да бъде прикрепен към водоустойчивото уплътнение на CTX 3030.

Прочети повече
CTX Coiltekby Coil LandingPage Transparent

COILTEK 10 X 5″ ELLIPTICAL COIL

Бобината 10 x 5 „осигурява отлична чувствителност и отделяне на целта, допълвайки способността на детектора. Напълно потопяема до 3 метра тази бобина отговаря на възможностите на подводните детектори. Тази бобина прави лесно локализирането, предоставяйки точно местоположение бързо.

Прочети повече
CTX Coiltekby Coil LandingPage Transparent

COILTEK 14 X 9″ ELLIPTICAL COIL

Тази нова елипсовидна бобина е вълнуващо допълнение за детектор CTX 3030. Напълно потопяема до 3 метра, тази бобина прави лесно локализирането, определяйки точното място бързо. Предлага перфектни резултати, когато става въпрос за размер без да се прави компромис с дълбочината.

Прочети повече
profind

PRO-FIND 35 пинпойнтер Minelab

PRO-FIND 35 предлага висококачествени характеристики на pinpointer във водоустойчив корпус, проектиран за експерти с идентификатор за железен тон, регулируема чувствителност, индикация чрез звука и вибрация, както и LED фенерче. Намерете монети, пръстени и злато с бързина и точност.

Прочети повече
s l

CTX 06 SMART COIL за CTX 3030

Водоустойчивата 6-инчова кръгла DD сонда е много чувствителна към малки цели и е перфектна за намиране на съкровища в зони с боклуци. Също така е идеална за маневриране в труден терен. Включена е защитна капачка.

Прочети повече
minelab ctx  coil  p

CTX 17 SMART COIL за CTX 3030

Водоустойчивата 17×13-инчова елипсовидна DD сонда осигуряваща максимална дълбочина за специализирано търсене на съкровища. Също така е чудесно за широко покритие на открити пространства. Включена е защитна капачка.

Прочети повече

 

Искате да разберете цената на даден продукт, да направите поръчка или имате специфичен въпрос? Пишете ни и ние ще се свържем с Вас.

 

Изпрати заявката